اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جلسه با جمعی از معاونان و مدیران این دو دانشگاه، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جلسه با جمعی از معاونان و مدیران این دو دانشگاه، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
سیدعباس موسوی در این نشست گفت: دانشگاه صنعتی شریف به عنوان دانشگاهی فعال در حوزه مهندسی، فعالیت های خوبی را در حیطه مهندسی پزشکی و مسائل مرتبط با علم پزشکی انجام داده است، اما در حیطه مسائل بالینی ضعف هایی وجود دارد که این نقاط ضعف می تواند با همکاری موثر میان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه صنعتی شریف برطرف شود.
دانشگاه صنعتی شریف پیش از این همکاری هایی را با دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران داشته است و اکنون نیز برای نخستین بار تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را خواهیم داشت. امیدواریم این ارتباط تداوم داشته باشد و به منافعی منجر شود که هم دانشگاه شریف و هم دانشگاه علوم پزشکی و در نهایت کل کشور از آن بهره مند شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در آیین امضای این تفاهم نامه گفت: انعقاد این تفاهم نامه اتفاق بسیار مهم، مبارک و خجسته ای است و با امضای این تفاهم نامه بی شک فعالیت های علمی و آکادمیک، آموزشی، پژوهشی و خدماتی بین دو دانشگاه با کیفیت بسیار عالی و با یک نگاه متعهدانه و آینده نگرانه پیش خواهد رفت.
وی گفت: دانشگاه صنعتی شریف یکی از بهترین دانشگاه های منطقه ای، بین المللی و ملی است و این دانشگاه همواره نماد علم، پویایی و درنوردیدن مرزهای علم و دانش در کشور بوده و به عنوان یک برند ملی پرافتخار تلقی می شود.
زالی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره دکتر محمدعلی مجتهدی بنیان گذار دانشگاه صنعتی شریف گفت: وی فرد بزرگ و موثری در عرصه تاریخی دانشگاهی معاصر کشور است و بعضی از نظریه ها و نگرش های نواندیشانه و نوگرایانه ایشان در بزنگاه های تاریخی و آکادمیک کشور تاریخ ساز و سرنوشت ساز شد.
وی ضمن معرفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بخش ها و مراکز این دانشگاه گفت: با وجود زمینه های مشترک زیاد بین دو دانشگاه وجود دارد، در چندسال گذشته شکاف بزرگی میان دانشگاه هایی چون دانشگاه شریف و دانشگاه شهید بهشتی ایجاد شده است و در واقع تقابل و تعاملات خوبی با دانشگاه های وزارت علوم نداشتیم. امضای این تفاهم نامه می تواند نقطه عطفی باشد تا تعاملات موثر و ارزشمندی میان دانشگاه ها ایجاد شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: امروز بسیاری از نخبگان علمی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف هستند و این نشان می دهد که دانشگاه شریف نقش بسیار بزرگی را در مسائل مهم و اساسی کشور ایفا می کند.
وی در ادامه به تشریح زمینه های همکاری مشترک پرداخت و گفت: با توجه به پیشتاز بودن دانشگاه صنعتی شریف در میان دانشگاه های وزارت علوم، امیدوار هستیم بتوانیم از پتانسیل های موجود در این دانشگاه به خوبی بهره مند شویم و چالش ها و مسائلی که در شرایط تحریم برای ما ایجاد شده است را برطرف کنیم.
زالی ابراز امیدواری کرد با امضای تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان دانشگاهی پیشرو در عرصه پزشکی و سلامت و دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از پیشتازان عرصه خوداتکایی ملی و آکادمیک، اتفاقات و موفقیت های بزرگی به وقوع بپیوندد.
همکاری در ایجاد و راه اندازی دوره های بین رشته ای به ویژه در زمینه های بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی در پزشکی، تدوین و انجام پروژه های تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری های آموزشی و پژوهشی مشترک، برگزاری سمینارها، همایش ها، کارگاه ها و دوره های آموزشی و تخصصی کوتاه مدت، راه اندازی نهادهای آموزشی، تحقیقاتی، همکاری در حمایت از شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد، همکاری در هدایت و حمایت از پایان نامه ها، رساله ها و طرح های تحقیقاتی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تبادل آمار و اطلاعات فنی و علمی جهت ارزیابی نیازهای علمی کشور، بازدیدهای متقابل علمی، جذب دانشجویان در قالب مقررات وزارتخانه های متبوع، ارائه دوره های آموزشی، بازآموزی و توان افزایی، همکاری در نگارش طرح های تحقیقاتی بین رشته ای، همکاری دوجانبه و مشاوره در ایجاد شبکه های برون دانشگاهی اعتباربخشی و رتبه بندی، راه اندازی بانک اطلاعات پزشکی و ژنتیک از طریق همکاری دو دانشگاه و مشارکت شرکت های دانش بنیان از جمله مفاد این تفاهم نامه بود.
{{name}}
{{content}}